Många åker till Göteborg för att ta del av den härliga natur som västkusten har att erbjuda. För dem är Pensionat Styrsö Skäret ett mycket lämpligt val för boende. Ett pensionat som verkligen lyfter upp det som västkusten är allra mest känd för. I restaurangen får gästerna välja på ett brett utbud av dagsfångad fisk och allt äts med en härlig utsikt över havet. Utöver det har man valt, inte helt oväntat, att inreda hela pensionatet i en klassisk skärgårdsstil.

Priser och Rum:

På pensionatet finns 13 rum och oavsett vilket som väljs ingår frukostbuffé. Priserna (2015) var under högsäsong (juni till augusti) från 1395kr för ett enkelrum och från 1795kr för ett dubbelrum. Under lågsäsong är priserna något lägre på dubbelrum då man kan få ett rum från 1695kr.

Sju av rummen har utsikt över deras trädgård och sex har utsikten mot havet. Det sistnämnda kostar generellt 100kr mer per natt.

De som vill göra vistelsen lite mer lyxig kan boka temapaket. Det är exempelvis påskhelg, gourmethelg, midsommarhelg eller fredagslyx. Då ingår bland annat boende och mat.

Alla rum har sin egen karaktär. Som exempel har Blomsterrummet en skärgårdsstil med starka romantiska inslag. Dessutom en fin utsikt över trädgården. Detta medan Mormorsrummet lyfter fram en härlig sommarkänsla från förr och du bokar det enklast genom att klicka här.

För större sällskap

Födelsedagskalas, konferens eller bröllop – oavsett så hjälper personalen på pensionatet till. Den största matsalen kan sammanlagt ta emot 80 gäster samtidigt.  Självklart finns även mindre samlingsrum som är anpassade främst för konferensverksamhet.

Att en hel del par väljer att gifta sig här är inte helt oväntat. Med en romantisk skärgårdsmiljö är valet givet för de med kärlek till havet – och sin äkta hälft.

Är det en fest som ska anordnas kan pensionatet anlitas för att ordna det mesta. Detta då allt från transport till pensionatet med båt från Stenpiren till vad som ska ätas samt underhållning och boende. I detta fall bör man däremot kontakta pensionatet långt i förväg för att säkerställa sig om att få tillgång till alla rummen m.m.

Välkommen till Styrsö Skäret – Som skärgården ska upplevas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.