Framtiden för Pensionat.nu

Efter några dagars funderande vilken påfart denna sida skall stå för att nå sin fulla potential har varit ett bekymmer. Ett antal sömnlösa nätter för att kunna hitta rätta känslan och motivationen för att hitta rätt spår. Så efter mycket grubblande har framtiden blivit mycket tydligare. Som ni kan se så finns det möjlighet att registrera sig för nyhetsbrev, en väderleksrapport med 3 dagars framförhållning har även kommit upp. Orust Golfklubb utgår väderleken ifrån. Vi får se hur bra detta fungerar men den borde vara ganska givande.

Nästa steg för Pensionat.nu

Så vad blir då nästa steg för Pensionat.nu? Ja, förutom väderleken och nyhetsbrevet som kommit upp så kanske det dyker upp en Facebooksida om just pensionat. Detta är inte helt spikat. Dock kommer det levereras riktigt bra material om vad du kan göra på ett pensionat, diverse olika kategorier med pensionat. Med olika kategorier så har det innebörden av, klassiska pensionat, prisvärda pensionat, lyxiga pensionat, upplevelse pensionat. Sidan står inför en massivt spännande framtid.

Kommer den endast handla om Pensionat längs Västkusten?

Svaret på denna fråga är ja. Till en början, sen kommer det successivt att byggas vidare och inte enbart handla om pensionat som tillhör västkusten. Framförallt handlar det om att leverera en bra och tydlig information om Pensionat. I slutändan kan det nog bli något tjatigt när vi endast diskuterar pensionat runt västkusten. Dock är det en lång väg kvar innan vi har klarat av hela västkusten. Runt västkusten finns det otroligt många fina pensionat. Speciellt pensionat som passar in i alla olika kategorier som listades ovanför.

 

Design, utseende och navigering på Pensionat.nu

När det gäller dessa punkter så kommer sidan att hålla en ganska ren stil. Framförallt handlar det om att skapa lätt navigerade kategorier med våra framtida fack som kommer skapas. Med den utgångspunkten så kommer det bli lätt att hitta prisvärda pensionat, klassiska pensionat, lyxiga pensionat, upplevelse pensionat. Så välkommen att följa med på resan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.