Ytterliggare ett Pensionat på Västkusten

Då var det dags för ytterliggare ett tips om ett bra pensionat på västkusten. Denna gången är det inget mindre än Pensionat Frillesberg. Detta pensionat byggdes 1938 och är det enda av åtta stycken som fanns runt Frillesås. Pensionat Frillesberg är ett annorlunda pensionat när det handlar om konferenser. De tar endast emot en konferensgrupp åt gången. Detta är strategiskt planerat då de önskar att lägga all sin kraft på denna gruppen. Allt för att de skall få en så bra upplevelse som möjligt på plats. Ett unik koncept som väcker framgång.

Rummen är inredda och designade för att verkligen skapa harmonin av ett ”gammal” pensionat.  Kliver man in på rummet hos Pensionat Frillesberg är det som att kliva in i ett snyggt och välinrett sovrum. Detta för att man skall känna sig inbjuden. Man kan även höra det gamla golvuret som är beläget i en av sällskappsrummen. Alla badrummen har en helt egen stil och tidsanda.

Att göra på Pensionat Frillesberg på Västkusten

När man har anlänt till detta vackra Pensionat beläget i Frillesås som ligger 5 mil utanför Göteborg finns det mycket att spendera tiden på. Framförallt har detta pensionat som slogan ”Att bara få vara”. Ett helt fantastiskt koncept i dagens hektiska klimat. Det finns många gyllene badstränder i närheten. Det finns såklart cyklar att låna, för man måste bada när man befinner sig på ett Pensionat på västkusten. Det finns även en fantastiskt snygg pub på pensionatet. Den är helt nyrenoverad och håller absolut toppklass. Man har även tillgång till att spela ett parti shuffleboard. Ett fantastiskt rofyllt och spännande spel. Maten är annars något som står i centrum hos detta vackra pensionat på västkusten.

Priserna på detta pensionat ligger på mellan nivån. För ett enkelrum betalar man 745:- kr per natt. Frukost ingår alltid och är ett plus. För dubbelrum får man betala 1100:- kr per natt. Önskar man att lyxa till det lite extra så finns sviten att tillgå för 1450:- kr per natt.

Man har valt att följa ett eget koncept när det handlar om maten. Närproducerad mat är ett måste, hemlagat fika, alltid rykande färsk malet kaffe. Trådlöst internet finns också att tillgå i hela huset.

Pensionat Frillesberg är det perfekta pensionatet på västkusten för dig som önskar att få koppla av och endast njuta av tillvaron. Perfekt att ladda batterierna och kunna njuta en helg utan stress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.