Aktiviteter på ett Pensionat

När man beger sig iväg till ett Pensionat och har packat väskorna för en avslappnande helg kan man lätt drabbas av rastlöshet. Oftast när man åker iväg för att spendera tid på ett boende på pensionat tex i Bohuslän är det för att ladda batterierna. Är man van vid ett högt tempo på hemmaplan så kan man drabbas av rastlöshet på pensionatet. Därför kan det vara ett bra tips att förberedda sig innan man reser iväg på ett Pensionat. Därför har vi på Pensionat.nu sammanställt en lista på diverse olika aktiviter som finns på diverse olika pensionat. Glöm inte att vi framförallt inriktat oss på Pensionat runt Bohuslän.

Topplista på aktiviter på ett Pensionat

Det finns några riktiga godbitar på denna lista för den aktiva eller den mer stillsamma. Aktiviteterna på denna lista är hämta från pensionatskaret och gäller framförallt konferenser.

Fisketur

På denna härliga fisketur får man testa på makrillsfiske på skärgårdens bäst ställen. Rekommenderas att man klär sig varmt då det är öppet hav. Fiskeutrustning finns att låna. Denna aktivitet är för max 12 personer. Ett bra utflyktsmål för att binda ihop gruppen ännu starkare och skapa härliga minnen tillsammans.

Whiskyprovning

En riktigt rökig whisky eller en whisky blandad med cola? Oavsett vilken variant som är din personliga favorit är detta något extra för smaklökarna. Lär dig kontrasterna mellan olika whisky sorter och ger dig en bra kunskap. Fördel om man har försmak för Whisky.

kitersurfing pensionat

Kitesurfing

Ett relativt nytt fenomen som passar den yngre åldersgrupp lite bättre. Kitesurfing innebär att man surfar med hjälp av Kiten eller Draken. Draken/Kiten är 5-20 kvm stor och med hjälp av vinden får man upp en härlig fart. Med hjälp av denna drake/kiten så kan man flyga många meter upp i luften. En annorlunda aktivitet som inte riktigt slagit igenom i Sverige ännu. Helt klart värd en lektion.

SUP surfing

SUP

SUP är en förkortning för stand up paddling. Ytterliggare en relativt ny aktivitet i Sverige. Passar perfekt en att testa på en varm sommardag när inte vindarna blåser som värst. En bra aktivitet för såväl de yngre som äldre. Relativt enkelt att lära sig och man tränar samtidigt upp balansen.

Som ni kanske märker finns det fantastiskt många olika aktiviteter att testa på runt omkring våra Pensionat i Sverige. Detta är endast några handplockade aktiviter som vi fastnat för. Det finns ett betydligt bredare sprektum med aktiviter än dessa som nämns här. Vi hoppas att detta kan hjälpa er att slappna av lite extra när ni bor på ett Pensionat i Bohuslän eller i några andra delar av landet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.