Pensionat är det perfekta Boendet på Västkusten

Detta syfta på flertalet pensionat som finns längs hela västkusten. Ibland fastnar man lite extra för ett pensionat som boende längs västkusten. Det byggs upp ett företroende och man åker mer än gärna tillbaks till denna plats för att spendera tid och vila upp sig.

Ett sånt klassiskt pensionat är utan tvekan Pensionat Neptun.

Pensionat Neptun en av många vackra sommardag ar på västkusten.
Pensionat Neptun en av många vackra sommardag ar på västkusten.

 

Pensionat Neptun

Pensionat Neptun ligger i Båstad och har betydligt mer att erbjuda än endast bad. Ett stort plus till pensionat Neptun är deras förmåga att använda sig av social medier. På deras Instagram hittar man otroligt många härliga bilder. Att de gör sin egen müsli som verkar vara strålande god. Att de bakar sitt eget bröd till frukost buffén är också ett stort plus. Att ägarna har höns hemma som värper ägg och även detta serveras till frukosten gör det hela osannolikt bra.

Söker man ett boende längs västkusten så är Neptun ett väldigt bra val. Ett ägarbyte skedde vid årsskiftet 2014/15. Pensionatet har sedan dess gått igenom en större renovering för att det skal tidsanpassas. En av de största fördelarna som Pensionat Neptun besitter är det centrala läge i Båstad. Närheten till allt man önskar leder till att man får högsta betyg. Är man ett mindre idrottslag som söker ett boende på västkusten är detta ett gyllene tillfälle. 5-10 minuters promenad till fotbollsplaner,tennisplaner,inomhushallar. Som att inte detta vore nog har man endast 300m till havet som passar perfekt för att svalka sig efter ett hårdare pass. Att avsluta kvällen med att grilla på gräsmattan skall inte underskattas. Grill finns tillgängligt på pensionatet.

Pensionat Neptun är vackert beläget på västkusten och består av 14 rum. De flesta av rummen har egen toalett och dusch. Frukost ingår från april till november. Priserna för bokning av rum startar på 795:- per rum. Det finns ett flertal olika sorters rum. Det klassiska dubbelrummet, ett trebäddsrum med en soffa. Fyrbäddsrum som är det största alternativ av boende, det perfekta boendet för en familj på 4. Det roligaste alternativet av boende är ändå liten stuga i trädgården. Denna stuga är djurvänlig och har våningsäng med bäddsoffa. Passar ypperligt för den mindre familjen och kan uppskattas av barnen. Att bo på en liten stuga i trädgården kan vara ett trevligt val. Toalett och wc finns inne på pensionatet.

För den som söker ett boende runt västkusten så är Pensionat Neptun att utmärkt val. Håller en hög standard och enbart deras frukost är värt ett besökt. Något som sammanstrålar ett bra pensionat och visar upp bilden av hur ett bra pensionat drivs. Ja detta är Pensionat Neptun.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.